toepasimg

 

Glas

CoatTect voorziet uw glas eenmalig van een onzichtbare en biologisch volledig afbreekbare beschermlaag zodat het glas zowel nagenoeg zelfreinigend als vuilwerend wordt. Dankzij het parelende effect van het water op het glas maakt de regen het glas schoon. Dat levert u gedurende 10 jaar een fikse besparing in het onderhoud op. De praktijk leert dat de schoonmaakkosten van het glas met wel 80% kunnen dalen. De coating heeft een indringend vermogen, is direct na toepassing en uitharding regenvast, algen- en moswerend. Het voorkomt bovendien natuurlijke vervuiling, veroudering en zorgt voor behoud van de glansgraad.

 

Alle soorten glas kunnen worden behandeld, van isolatie- en veiligheidsglas tot brand- en zonwerend glas, hardglas, figuurglas, enkel glas, gekleurd glas en zonnecollectoren.

De coating kan zowel binnen als buiten worden aangebracht op alle soorten glazen wanden of gevels, vensterglas, douchedeuren, spiegels, balustrades, autoruiten evenals op alle soorten hoogglans keramische materialen.

404